A készülékek

Mint a Storz Medical AG ESWT és AWT készülékeinek (Office Line) kizárólagos magyarországi forgalmazója, különféle készülékeket, készülék rendszereket tudunk Önnek kínálni a kezelési típusokat, a különféle szépészeti kívánalmakat és anyagi lehetőségeket figyelembe véve.

A Storz Medical gyártócég az akusztikus hullám terápia fejlesztésének központja immáron több, mint 20 éve. A svájci cég elkötelezett híve a minél korszerűbb és nagyobb hatékonyságú készülékek kifejlesztésének, az új technológiák alkalmazásának.

A következő készülékek és lehetőségek állnak rendelkezésre Magyarországon, csakúgy mint szerte a világon:

 

V-ACTOR® - ideális kiegészítő az Akusztikus Hullám Terápia során CELLACTOR® SC1 és D-ACTOR® 200

A V-ACTOR®  applikátor (vibrációs kezelő fej) az akusztikus hullám terápia ideális kiegészítője, mely segít megőrizni az AWT hosszantartó hatását. A vibrációs kezelés stimulálja a keringést és segít eltávolítani a salakanyagot. A pneumatikusan generált rezgő pulzálások ingerlik a bőrt és az izomszövetekben rezgéseket okoznak, mely folyamatoknak rendkívül pozitív hatásai vannak a nyirokkeringésre. Ez a folyamat növeli a bőr természetes feszességét és teszi simábbá a bőrt.  A vibrációs kezelés során a mechanikus rezgések természetes, reflex-szerű összehúzódásokat idéznek elő az izomrostok között. A stimuláció eredményeként az elektromosan irányított jelek kémiai folyamatokat indítanak el a kontaktust érzékelő területeken.

 

Cellactor® SC-1 "Ultra" - a világon az első, moduláris rendszerű akusztikus hullám terápiás készülék rendszer. Az alapoktól kezdve modulárisan felépíthető egészen az ultrahang készülék hozzáillesztéséig.

 

D-ACTOR® 100 - radiális akusztikus hullám terápiás készülék a hozzá tartozó kezelő fejjel és applikátorral

 

D-ACTOR® 200 - radiális akusztikus hullám terápiás készülék a hozzá tartozó kezelő fejjel és applikátorral