Gyakori kérdések

Biztonságos az akusztikus hullám terápia?
Egy szóban: igen. A hanghullámok, melyek a bőrön áthatolnak, egyátalán nem erősek, ennélfogva semmiféle sérülést nem okoznak bőr mögötti szövetekben.  A hanghullámokat a múlt század hetvenes évei óta alkalmazzák a gyógyításban, de soha nem jegyeztek fel sérüléseket, vagy bármiféle rendellenességet a hanghullámok alkalmazásával kapcsolatosan.

Fájdalmas a kezelés?
A cellulit visszaszorítása vagy más szépészeti beavatkozás érdekében rendkívül sok páciens ment már át kezelésen és valamennyien arról számoltak be, hogy a kezelés fájdalmatlan. Inkább pezsdítőnek írták le az érzést azon a bőrfelületen, ahol a kezelést végezték. Mások egy jótékony masszázshoz hasonlították. A kezelés teljességgel fájdalommentes

Hány kezelés szüksége?
Az egyszeri kezelések időtartama 30 és 45 perc. A legtöbb szépségszalon 10 alkalmas kezelést javasol a legjobb eredmények elérése érdekében.
Ez a kezelési ciklus javasolt valamennyi bőr tökéletlenség kezelése esetén  is, beleértve a cellulit kezelést és cellulit csökkentést is.

Mennyi ideig tart a kezelések hatása?
Természetesen, az emberek különbözőek, a hatások és azok időtartama is eltérhet. Azonban, általánosságban megállapítható, hogy a legtöbb szépészeti stúdió azt javasolja pácienseinek, hogy a legutolsó kezelést követően minden 3 hónapban, egy úgynevezett "emlékeztető" kezelésre jegyezze elő magát a bőr megjelenésének, állagának megőrzése érdekében.

Mit kell tennem a kezelésen kívül a legjobb eredmény érdekében?
A legtöbb szépészeti klinika és mi is azt javasoljuk a kezelésen áteső pácienseknek, hogy a salakanyagok könnyebb eltávolítása érdekében legalább napi 2 liter folyadékot vegyenek magukhoz naponta, ezáltal elősegítheti szervezetének a salakanyagoktól való megtisztítását. Ezen felül kifejezetten segítőleg hat a napi rendszeres testmozgás (pl. 30 perc séta, vagy más aktív tevékenység), valamint kerülendő az alkoholfogyasztás Iés a dohányzás.

Ki áll a készülékek és a technológia mögött?
Az akusztikus hullámokat már 1975. óta használják a gyógyászatban (vesekő megtörése, fájdalom terápia, bőrgyógyászat, kardiológia). A készülékek gyártója és a technológia kifejlesztője a Storz Medical AG (Svájc).  A Storz Medical által gyártott esztétikai és mozgásszervi rehabilitációs, lökéshullám terápiás készülékeit világszerte alkalmazzák nagy sikerrel vezető szépészeti és ortopédiai klinikák.

Hogyan jutok hozzá egy készülékhez?
Készülékvásárlásban, annak kiválasztásában, kezdő szépészeti szalonjának felszerelésében, a készülékek kezelésének betanításában, tudományos munkákkal való megismertetésben, szakmai anyagokkal történő ellátásban készséggel állunk rendelkezésére a következő elérhetőségeken

Endo Plus Service Kft.

1163. Budapest, Veres Péter út 6.
E-mail:   es@endoservice.hu
Telefon: +36 - 1 - 412 1998

The Storz D-ACTOR® 200CELLACTOR® SC1 "Tower"