Akut és krónikus fájdalom hatékony kezelése
Mozgásszervi és fájdalom terápia
Cellactor SC-1 Ultra - moduláris szépészeti készülék
Cellulit kezelése felsőfokon
Hatékony Cellulit kezelés
Lökéshullám terápia a szépészetben
Egyszerű és hatékony kezelések
Lökéshullám terápia szépészet - ortopédia
Storz Medical Fókuszált ESWT
A Duolith SD-1 készülék család
Storz Medical Radial ESWT
A Masterpuls készülékcsalád
Új, kompakt radiális lökéshullám készülék
Masterpuls MP-50 - Masterpuls MP-100

Klinikai megoldás mozgásszervi fájdalmakra, szépészeti  rendellenességekre, bőrgyógyászati alkalmazásokra

 

A STORZ MEDICAL MASTERPULS® MP-50 "Ultra" és MP-100 "Ultra" készülékek kiváló minőségű,  radiális lökéshullám terápiás rendszerek, melyek hatékonyan alkalmazhatók mozgásszervi panaszok kezelésére
tudjon meg többet »  
  Innovatív dizájn, egyszerű kezelhetőség, lekönnyített kezelőfejek, hozzáférés a Storz Medical ICE nemzetközi adatbázishoz
 
 
 
                            

                         

A Bundesliga 2013/2014. évi kiírásában 2. helyezett BVB Dortmund csapatának orvosa Storz Medical MP-200 és Duolith SD-1 lökéshullám terápiás készülékek segítségével végez kezeléseket a csapat játékosain (Sebastian Kehl, Antonio Da Silva, Patrick Owomoyela)

             

 

Szépészeti alkalmazások

 

Az új, moduláris rendszerű és fokozatosan, modulokból felépíthető Cellactor SC-1 "Ultra" készülék mind a szépészeti (cellulit kezelés), mind a mozgásszervi (ízületi, izom fájdalmak) kezelések kivitelezésére kiválóan alkalmas. Esztétikus megjelenés, legfejlettebb technológiai megoldások jellemzik.

PÁCIENS INFORMÁCIÓ - SZÉPÉSZETI KEZELÉS

 

Mozgásszervi (ortopédiai) alkalmazások

A testen kívüli lökéshullám terápia (Extracorporeal Shock Wave Therapy - ESWT) egy forradalmi technológia, melyet az ortopéd sebészek és sportorvosok alkalmaznak a különféle krónikus lágyszöveti sérülések gyógyítására.

PÁCIENS és KEZELÉSI INFORMÁCIÓ - MOZGÁSSZERVI TERÁPIA

Mi is az ESWT?
A készülékek
Gyakori kérdések - ortopédia
Készülék megvásárlása

 

 

  A Storz Medical készülékek az egyetlenek, melyek a DIN EN ISO 5349-1:2001 kezelőfejekre vonatkozó előírásoknak KORLÁTOZÁS NÉLKÜL megfelelnek.

(EN 60601-1 3. kiadás - érvénybe léptetve 2012. június 1-től kezdődően)

Ez azt jelenti, hogy az effektív kezeléseket végző szakemberek számára a kezelőfejek (V-actor, R-SW kezelőfej) VIBRÁCIÓ ÉS ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS ellen teljes mértékben védettek, akár napi 24 órán keresztül is végezhetők kezelések a Storz Medical készülékekkel, akkor sem jelent semmiféle egészségügyi kockázatot a kezeléseket végzőkre (pl. ujjkifehéredés, vagy "csukló-alagút" szindróma)