Cégünkről

Az Endo Plus Service Kft. a Storz Medical (Svájc) lökéshullám terápiás (ESWT) és akusztikus hullám terápiás (AWT) készülékeinek magyarországi forgalmazója.

A Storz Medical AG magyarországi forgalmazójaként kiemelt figyelmet szentelünk az ESWT és AWT technológia minél szélesebb körben történő megismertetésére mind a mozgásszervi terápia, ortopédia, mind pedig az esztétika - szépészet területén. Igyekszünk a szakembereket a lehető legjobb képzésben részesíteni az eljárással kapcsolatban, így biztosítva a páciensek számára a lehető legjobb kezelési eredményeket.

Klinikai szakemberekkel működünk együtt az egyre bővülő felhasználási területeket, a kezelések egyre magasabb rátájú klinikai sikerességét illetően, mely növeli a páciensek bizalmát az eljárással és a kezelésekkel kapcsolatban.

Az Endo Plus Service Kft. munkatársai jelentős gyakorlattal és szakmai tapasztalattal rendelkeznek az egészségügyi - gyógyászati technológiákat, különösképpen az ESWT és AWT kezeléseket, alkalmazásokat illetően.